young professionals

Jouw ICT personeelsprobleem oplossen?

Onze Young Professionals staan voor je klaar!

Plan direct een afspraak

Jong talent in de ICT

Het vinden van goed ICT personeel is een uitdaging voor zorgorganisaties. Laat staan young professionals. Tegelijkertijd kunnen juist deze jonge professionals bijdragen aan het efficiënter en slimmer inrichten van de zorg. Zij komen met frisse ideeën, zien nieuwe mogelijkheden en zijn op de hoogste van de laatste ontwikkeling. Alles zodat de zorgprofessionals zich kunnen richten op datgene wat echt belangrijk is: mensen beter maken.

Het vinden van jonge ICT talenten hoeft geen hoofdpijn probleem te zijn. Sterker nog, onze young professionals hebben niet alleen kennis en kunde van ICT, maar richten zich ook nog eens helemaal op de Cure en Care binnen de zorgsector. Vele van hen hebben zelfs een achtergrond in de zorg. Vanuit hun passie om de zorg nog efficiënter in te richten, om artsen in staat te stellen hun werk nog beter te doen en om bij te dragen aan een toekomstbestendige zorg, zijn zij de ICT ingerold. Met hun uitgebreide pakket aan opleiding, kennis en vaardigheden zijn ze direct inzetbaar.

Rollen die onze Young Professionals o.a. kunnen invullen:

✅  Project coördinator
✅  (Applicatie) Beheerder
✅  IT Specialist
✅  CISO
✅  Data Analist
✅  Business Intelligence Consultant

Emilie, een van onze talenten, stelt zich aan je voor:

De voordelen:

Trainingen en opleidingen

Jonge professionals met specialistische kennis van Cure en Care, die al volledig op de hoogte zijn van onderwerpen zoals zorgprocessen en -applicaties, Business Intelligence, Prince II, Lean, en Mission Critical infrastructuren? Het kan. Strict verzorgt de trainingen en opleidingen van deze young professionals, zodat ze direct met de juiste kennis aan de slag kunnen. Als ziekenhuis hebben julie hier geen omkijken meer naar.

Goede mensen krijgen en kosteloos vasthouden

Ziekenhuizen krijgen gemotiveerde young professionals in huis, die met frisse ideeën helpen het ziekenhuis van 2025 te bouwen en met de meest innovatieve e-health en domotica oplossingen komen. De young professionals zijn twee jaar in dienst bij Strict waarna zij kunnen kiezen om bij onze klanten in dienst te gaan.

Gratis toegang tot senior consultants

De young professionals worden begeleid en gecoacht door de senior consultants van Strict. Zij hebben jarenlange ervaring en weten hoe ze grote projecten op het gebied van ICT moeten aanpakken. Kennis en kunde wordt zo gecombineerd met de frisse blik van de young professionals en jullie hebben heeft zo gratis toegang tot de expertise van senior consultants.

Klanten die je voorgingen

Rosanne van Nijenhuis
Customer Success Manager Healthcare

“Wat deze talenten gemeen hebben is hun motivatie om de zorg te verbeteren.”

Ik vertel je graag, natuurlijk volledig vrijblijvend, meer over wat onze Young Professionals voor jouw zorginstelling kunnen betekenen.