Wij geloven in de kracht van nieuwe generatie medewerkers die met een frisse blik en een visie van deze tijd zich vaak afvragen: ‘Waarom is het zoals het is en hoe kan het beter?’ Bijna één jaar geleden is het Academy concept opnieuw in de markt gezet. In een fris en vernieuwd jasje. Met volle aandacht en focus op het selecteren van top talenten en de juiste begeleiding daarvan. In een jaar tijd is er veel gebeurd en zijn we gegroeid van 0 naar 12 trainees en per 1 februari starten de volgende 6 high potentials. In totaal 18 toppers waarmee we de markt laten zien en ervaren hoe verfrissend het is om jonge ICT talenten (tijdelijk) in huis te halen. Frisse energie en vaak een innovatieve aanpak. Buiten de gebaande paden durven denken en doen! Dat is wat de trainees van Strict Academy teweeg brengen.

Tijdens het tweejarige traineeship doorlopen alle trainees een development programma: Reis van de Held. In dit programma krijgen ze intensieve 1 op 1 coaching, intervisie sessies, Lab’s (o.a. Persoonlijk leiderschap en adviesvaardigheden) en hebben ze een mentor uit het senior management van Strict. De kracht van de jarenlange kennis en ervaring van Strict benutten we op deze manier optimaal. Aandacht voor het individu en de persoonlijke ontwikkeling van onze trainees is waar wij in geloven. Waardoor wij durven te zeggen dat we het verschil kunnen maken! Na het traineeship zijn de trainees vrij om te gaan en staan waar ze willen. Vaak kiezen ze voor één van de opdrachtgevers waar ze actief zijn geweest en zich verbonden mee voelen.

Onze trainees slaan de brug tussen business en technologie en in hun ontwikkeling naar breed inzetbare ICT professionals worden ze ingezet in verschillende rollen op het vlak van:

projectondersteuning (PSO en PMO), productintroducties, productmanagement, bidmanagement, business development, procesbeschrijvingen, ontwikkel- en implementatietrajecten, verandermanagement, service management en contractmanagement.

Voor de volgende lichting trainees (start per 1 februari) is een aantal trainees door onze bestaande relaties, al voor hun startdatum geselecteerd voor een uitdagend project. Een aantal trainees is nog beschikbaar dus mocht er iets spelen in uw organisatie waar u een jonge en ambitieuze trainee voor kunt gebruiken laat het ons gerust weten. Wij denken graag met u mee!