Young professionals van Strict Academy vind je in alle branches. Binnen het traineeship van 2 jaar volg je als trainee vakinhoudelijke opleidingen en word je ingezet op interessante projecten bij toonaangevende opdrachtgevers.

Sandro van de Looij en Lennard Smit gingen op bezoek bij collega Jobun Polimé die een uitdagende opdracht uitvoert bij Royal IHC als projectcoördinator. Voor de opdracht is Jobun als projectcoördinator verantwoordelijk voor het aansturen en coördineren van de medewerkers binnen het Master Data Cleansing team. Het Master Data Cleansing team is als onderdeel van het One IHC programma in het leven geroepen om de kwaliteit van de data binnen de huidig gebruikte softwaresystemen te valideren, zodat de data na de geplande migratie optimaal gebruikt kan worden binnen het nieuwe softwarelandschap van IHC.

Royal IHC is een internationaal bedrijf in de scheepsbouw met vestigingen over de hele wereld. Bij Royal IHC werken meer dan 3000 mensen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland.